vineri, 8 iunie 2012

Chec cu banane

Reteta aceasta este pentru incepatori.Si nu numai.Veti vedea ce simpla e, dar mai ales, atunci cand o veti coace, veti simti cum aromele invaluie toata casa!Bananele din compozitie fac ca aceasta prajitura sa fie foarte apetisanta,avand o crusta crocanta, ca de bezea, iar interiorul moale si usor cremos.
Ingrediente: 350 g zahar, 175 g unt, 2 oua, 175g faina, 75g alune macinate sau taiate foarte fin cu cutitul, 2 linguri cacao, 2 banane taiate cubulete.
Frecati cu mixerul untul,zaharul( daca aveti zahar pudra este foarte bine) si cele doua oua.


Adaugati faina,nucile, cacao.

Si bananele:
Puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor:
Aveti grija sa infierbantati cuptorul la 170 grade Celsius.Timpul de coacere: 80 de minute.
Cu drag!

Un comentariu:

  1. Si eu tot vreau sa fac de ceva vreme, poate si reusesc :) Felicitari pentru retetele frumoase!

    RăspundețiȘtergere